Πολιτική επιστροφής και ανταλλαγής

Η επιστροφή είναι εύκολη – απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα Οι αποστολές αποστέλλονται με την επιλογή Αναθεώρηση και δοκιμή.

Σε περίπτωση που δεν αισθάνεστε άνετα με την προβολή του προϊόντος κατά τη στιγμή της παράδοσης, έχετε μια περίοδο 14 ημερών κατά την οποία μπορεί να γίνει επιστροφή ή αντικατάσταση ακολουθώντας τα ακόλουθα βήματα:

1. Με την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα λάβετε αυτές τις οδηγίες. Συμπληρώστε τη ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. Σημειώστε ενάντια στα αναφερόμενα προϊόντα έναν από τους κωδικούς αιτίας επιστροφής.

Σημειώστε ότι τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν:

– Μόνο στην αρχική τους συσκευασία και τύπο. – Δεν πρέπει να πλένονται ή να επεξεργάζονται με απορρυπαντικά. Είναι σημαντικό να μας στείλετε αυτή τη συμπληρωμένη φόρμα, μαζί με το προϊόν, για να διευκολύνετε την επεξεργασία των επιστροφών.

2.Στείλτε την αποστολή στην ALFA HOME VT EOOD με το κούριερ σε αυτη την διεύθυνση: Βουλγαρία, Veliko Tarnovo, κατάστημα SPEEDY, POLTAVA 1 B, TK 5000, email: homespot@abv.bg. Τηλέφωνο 00359893679122

*Τα έξοδα επιστροφής ή αντικατάστασης αντικειμένου επιβαρύνουν τον ΠΕΛΑΤΗ, εκτός από περίπτωση εργοστασιακού ελαττώματος.

3. Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία: IBAN (ο τραπεζικός σας λογαριασμός), τα ονόματα του κατόχου του τραπεζικού λογαριασμού και τον αριθμό τηλεφώνου για σχόλια.

Στον καθορισμένο IBAN θα μεταφέρουμε το ποσό των επιστρεφόμενων προϊόντων εντός 14 ημερών! Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο  211 198 9115